Inloggen | Paswoord vergeten? | Nog niet ingeschreven?
 
FR | NL
Deli XL > Assortiment > U bent hier

Over Deli XL Belgium

 

 

Deli XL Belgium behoort samen met de zusterbedrijven Deli XL Nederland, 3663 First for Foodservice, Horeca Trade- United Arab Emirates,  Nowaco- The Czech Republic and Slovakia en FARUTEX- Poland tot de groep Bidvest.

 

Vanuit deze positie ziet Deli XL als geen ander het belang in van een perfecte aaneensluiting van de verschillende fases in het distributieproces: van de prospectie tot de selectie van de leveranciers, via het voorstellen van nieuwe producten, de nauwgezette voorbereiding van de bestellingen, zonder de regelmatige leveringen en de ontwikkeling van nieuwe diensten uit het oog te verliezen om steeds nauwkeurig te kunnen voldoen aan uw verwachtingen …


Deze positie werd nog versterkt door de overname van 2 distributiebedrijven gespecialiseerd in de horeca sector : Horeca De Clercq op 1 januari 2011 en Horeca Langens op 1 januari 2012. Bovendien bestaat er een akkoord van overname van Makady door Deli XL vanaf 1 juli 2012.
Met deze sterke partners verstevigt Deli XL haar plaats als leider op de Belgische foodservice markt en neemt ze nu ook een belangrijke strategische positie in Vlaanderen in.

Samengevat kan worden gesteld dat Deli XL instaat voor alle diensten die u nodig hebt om uw klanten overheerlijke, of beter extra overheerlijke maaltijden, voor te schotelen!